Velg en side

Hva

Hva

TBN Transport tilbyr det meste av tjenester innen mattransport, flytting og stykkgods.

TBN Transport tilbyr det meste av tjenester innen mattransport, flytting og stykkgods. Vi har store og små kjøretøy som frakter dine varer korte eller lange avstander. Vi har base i Kirkenes i Finnmark, men tar langtransportoppdrag i Norge og Norden (Danmark, Finland og Sverige). Vi kjører ut absolutt alt av varer, og med ADR sertifikatet har vi også løyve til å transportere farlig gods. Vi sørger for at varene dine kommer frem til avtalt pris, tid og sted, og er dekket gjennom godsforsikring mot skader som evt. skulle oppstå. Fra før har vi store avtaler med selskaper som Bring, Bring Express, Norlines, Kjell Hansen Shipping, Bohus, Jysk og Tine.

Vi tilbyr også lagerplass til private og bedrifter som har behov for å sette vekk noe for en tid. Vi har opp mot 200m2 plass, og her kan du leie palleplass innendørs, eller evt. ønsket antall kvadratmeter ute.

For mer informasjon om tjenestene vi selger, eller andre spørsmål, ta kontakt så hjelper vi deg. For priser på kjøring og lagerplass, kan du sjekke vår prisliste.

 Vi har fått nye kjøreruter til Helsinki, Gøteborg, Stockholm og Oslo.

Besøksadresse:
Fyllingsveien 19, 9900 Kirkenes

Postadresse:
Bakkeveien 8A, 9900 Kirkenes

E-post:
tbntransport@yahoo.com

Mobil:
992 47 338

Telefaks:
78 99 98 42

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller om det er noe du lurer på. Du kan bruke vårt kontaktskjema og sende oss en epost, eller ring oss på telefon.

Vi har døgnkontakt.